08. januari 2014 · Kommentarer inaktiverade för Cristmas spirit · Categories: Cristmas

Julen skall vara den mysigaste tidpunkten på hela säsongen. Det som lyser upp i vintern. Man stressar sönder i några dagar med att försöka hitta de perfekta klapparna och sen till slut så är man klar och bara sitter ner och njuter av brasan.

Men iår har det inte lyckats riktigt… för jag har däckat innan jag ens hunnit köpa hälften. Mina ben värker och jag ligger helt utmattad på min säng….

Men sakta djupt därinne finns den där. man minns tillbaks på förra julen och tänker att den här skall bli ännu bättre! I bakrunden spelas julradio.se och man känner sakta och säkert hur ett lugn sprider sig i kroppen…

Snart skall jag upp igen och in till stan för att köpa de sista… Snart…

Parse error: syntax error, unexpected '}', expecting end of file in /storage/content/75/2005275/mathias.xn--trningsblogg-hcb.nu/public_html/wp-content/themes/picolight/comments.php on line 6