30. juli 2015 · Kommentarer inaktiverade för BakiS…ZzZz… · Categories: BakiSZzZz

God morgon! 

Är bakis.. =( Festade riktigt mycket igår, tror att jag drack en hel vinare själv.. Men jag hade det skitkul igår iaf! Jag och Ola hade fest här och det kom sjukt mycket folk, både folk vi gillar och folk som verkligen inte var välkommna..! Men vi kastade ut folk iaf som inte var välkomna, men det pinsammaste utav allt är hur vågar dem ens komma och fråga om de får komma på VÅR fest? Jag menar, det var tjejer där som jag bråkat med (?)

Just det.. Blev av med min mobil också, fast vi vet vilka det är så 

Men vi hörs när jag piggnat till för nu ska jag somna om! ZzZz..

Tänkte lägga in en video som man blir glad av så länge
 Så jävla söt! Alla säger att låten påminner om mig..!

Parse error: syntax error, unexpected '}', expecting end of file in /storage/content/75/2005275/mathias.xn--trningsblogg-hcb.nu/public_html/wp-content/themes/picolight/comments.php on line 6